reinaenytzen.reismee.nl

Wolkom

Beste minsken,

Wolkom op ús thússide, der stiet op dit stuit noch net safolle ynformaasje op mar dit sil aanst stadich oan wol wat mear wurde. Wat der wol op stiet is in kaart mei de rûte, besjoch dy alfêst marris en folje sels mar yn wat ús allegear te wachtsjen stiet! Wolle jim op 'e hichte bliuwe fan ús aventoeren jouw dit dan efkes troch via dizze side. Jim krije dan straks fansels in email as der wer nijs fan ús is.

Welkom op onze homepage, er staat nu nog niet veel op maar dat zal straks langzamerhand wel meer worden. Wat er wel op staat is een kaart met onze route, bekijk die alvast maar eens en vul zelf maar in wat ons allemaal te wachten staat! Willen jullie op de hoogte blijven van onze belevenissen, geef dit dan even door via deze site. Jullie krijgen dan straksvanzelf een email als wij nieuws hebben.

Groetnis,

Reina en Ytzen

douwe van der wal

No, dan sil ik my ek mar weagje an de Fryske taal. Gelokkig ha'k noch efkes tiid om flink te oefenje, foardat jim de grutte plasse oerfleane (of roeie jim nai Australië). Ik winskje jim alfêst in protte wille mai de foarbereidsels foar dizze fantastiske reis, en maitsje d'r een onferjittelyk afentoer fan !!!

Groetsjes, Douwe van der Wal

Judith

Beste Reina,

Voor nu:
Heel veel plezier met de voorbereidingen en succes met het afronden van de Oranjewoudklussen.

Voor straks:
We volgen jullie via deze log en doen rond 7 december ook verslag van jullie reis in de Noordpijl. Goede reis!

Gauke Nijholt

Wij, Renate en ik wensen jullie een mooie en leerzame reis toe.
Geniet er met volle teugen van, zodat je later, als je wat ouder bent er met veel plezier aan terug kunt denken.
Leuk dat we jullie zo kunnen blijven volgen op deze reis.
Heel avontuurlijk en ondernemend van jullie.
Blijf gezond en kom goed weer terug!!

Koos en Minke

Fansels, it waard tiid dat wy ek ris wat fan ús hearre litte. Krekt as alle oare famylje, freonen en kunde folgje wy jim 'eltse' dei. Doe't wy jim Tailân ferhalen ûnder eagen krigen wiene wysels werom yn 2006. Moai, alles wie werkenber! Op de drompel fan âld en nij winskje wy jim in super 2010 ta. It giet jim goed!