reinaenytzen.reismee.nl

Once upon a time in .......

......South West USA. Weer een totaal nieuwe ervaring. Zo totaal anders dan wat we al gezien hadden. En weer was allesfantastisch! Een hele korte laatste update van ons (we hebben nog 5 minuten). Wat hebben we gezien:

Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills en Bel Air!!!! Lekker overdreven, groot en totaal anders dan wat wij gewend zijn in ons nuchtere Nederland.

Las Vegas, de desert, Grand Canyon, Historic Route 66, Pioneertown (decor town voor vele Western films), Josha Tree National Park en de stranden van LA. Alles even leuk en steeds weer totaal anders. We hebbendrie seizoenen meegemaakt in onze 10 dagen. We hebben sneeuw gezien en we hebben de kou ook nog even kunnen voelen. Vandaagbij Santa Monica Beach(LA) was het weer warm en zonnig en hebben we een heuse reddingsactie van de Baywatch gezien bij de Santa Monica Pier. Gelukkig liep het goed af,

Nu is het zover. De reis zit erop. Morgen vliegen we naar huis. We hebben erg zin om jullie allemaal weer gezond en wel te mogen begroeten. Heel erg bedankt voor al jullie leuke berichtjes.

Liefs van Reina en Ytzen

Ruud

Dan wens ik jullie een goede vlucht naar huis !

Roos

Hé luitjes,

Heb ergens anders ook al berichtje geschreven, weet eigenlijk al niet meer waar die staat.....

Maar goed, ff kort dan: WELKOM THUIS!!!!

Kuzzie

Sake

Jeetje, zit het er nu al weer op, de mooiste maanden van jullie leventsje! Veel plezier nog die ene dag nog en een hele goede vlucht.

Waarschijnlijk tot volgende week. (wij moeten deze week nog even skiën)

Groetjes!

froukje & piet

welkom thuis!!!!!!!!!!!!!!!

groetjes

Sjoerd & Riet

Bedankt voor alle mooie foto's en verhalen.
We wensen jullie een goede vlucht en een welkom thuis. En... dan kunnen jullie nog net het laatste stukje winter meepakken. Want gisteren was Nijmegen een witte wereld.
Groet, Riet

Gré

Dag Reina en Ytzen,

Ik heb jullie mooie verhalen met veel plezier gelezen. En nu is het alweer voorbij dus. Een hele goeie terug reis en tot snel.

groetjes
Gré

Riemke

Goede reis en tot zaterdag bij the 90 party!! :)

Aaltje

Nou dat was het dan voor ons, Het volgen van jullie fantastische reis. We zullen de mailtjes vast gaan missen.
Maar dan kunnen we straks weer genieten van live reisverhalen. Ook leuk.
Goede reis en tot gauw.
Groetjes Aaltje

Tim de Vries

Leuke verhalen en mooie foto's! Ik ben nog een tijdje onderweg, maar als ik terugben in NL moeten we maar eens een keertje afspreken en bijpraten.

Cheers vanuit NZ!

Tim