reinaenytzen.reismee.nl

Voorbereidingen

Even een willekeurig stukje uit onze paklijst: Geneesmiddelen (vertaling dokter), telefoonnummers/ adressen, USB stick, Adressen telefoonnummers ambassades, lakenzak, Notitieblokje, Pen, Poncho, Anti bacteriele crème, Wereldstekker (tante minke). En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op dit moment zijn de meeste dingen afgevinkt en moeten er nog een aantal kleine dingen. Zo heb ik (Ytzen)vandaag een internationaal rijbewijs gehaald bij de ANWB. Heb je nodig voor autohuurin Nieuw Zeeland.

Voor mij nog 4 dagen werken volgende week een dagje pakken en dan zaterdag vliegen! Van Amsterdam naar London en dan naar Bangkok. Waar we 7 weken later weer vertrekken. Het is de bedoeling om in deze 7 weken Thailand te bekijken en in de laatste weken nog Cambodja en een deel van Vietnam. Maar dit kan ook nog anders lopen. Voor de verdere planning van onze reiszie bij Kaart. Zit je nog niet op de mailinglist meld je dan aan!

Groeten, Reina en Ytzen

Gonda de Boer

Hallo luitjes,
Nog de laatste voorbereidingen en dan is het eindelijk zover. Succes met deze laatste loodjes en uiteraard heel veel reisplezier gewenst. Groetjes

Gerard Scheers

Hey Reina en Ytzen,

Nog 1 dagje werken Reina. Wel een beetje lullig dat je me nu al na zo'n korte tijd in de steek laat Reina! Nou ja, ik kom er wel overheen ;-) Ik zal er voor zorgen dat je je niet hoeft te vervelen wanneer je weer aan het werk gaat. Maar effe zonder gekheid, geniet van jullie spannende trip. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhalen...

Groetjes

pake en beppe út reduzum

Ytzen en Reina,

In goeie reis tawinske en goed fersichtich wêze.It giet jim goed!
Groeten fan Pake en Beppe

Sandra en Joost

He travellers,

veel succes en genieten. Wij gaan jullie volgen.
Stuur gerust een mail voor een tip, maar jullie komen er vast wel uit..

Enjoy!

J en s

Sjoerd en Riet

Ytzen en Reina,
We wensen jullie een heel goede reis. Geniet er volop van.We gaan jullie uiteraard volgen.Zijn heel benieuwd naar jullie belevenissen.Met Kerst en de jaarwisseling in een ander werelddeel, wat zal dat een aparte ervaring zijn. Een lieve groet van ons, Riet

Jan en Elske

Reina en ytzen,

In hiel moaie reis en tiid tawinske, it giet jimme goed dêr! "Sjoch mar goed om jim hinne want alles hat in kleur"!

Wy sille jim fanút Easterwierrum de komende tiid dan ek folgje.

Groet, Jan en Elske

C & A

Hee reizigers,

Hopelijk een goede vlucht gehad!?
Willen jullie nog even heel veel plezier wensen..

Groet Carla en Anton

Breggina en Carlos

Joehoe!!! Jullie zijn op reis!!!!! Nou geniet er van, maak het jullie eigen avontuur. Wij houden jullie uiteraard in de gaten vanuit het altijd gezellige Fryslân!
Kus,
Breggina en Carlos

Jantine

Dag daar!!
Hoorde al van Mem dat jullie goed zijn aangekomen! Nu maar lekker genieten en heel veel plezier daar!!

Dikke tut

Marieke en Jelle

Gelukkig jullie zijn veilig aangekomen!
Raar dat jullie daar nu aan het max burnen zijn en wij hier wat sneu zitten!
Maar geniet er van en kom snel met foto's en spannende verhalen zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten vanaf de andere kant van de wereld.

Kus